Tranforming: Energie Overgang. Praktijk Face The Truth Amstelveen .

Stervensbegeleiding & Rouwverwerking met Sonja de Heer

Stervensbegeleiding: Ik ben bij je!

Geestelijke Ondersteuning in sterf 

proces. 


Je wereld staat op zijn kop als je te horen krijgt dat je nog kort te leven hebt. 

Mogelijk word je volledig in beslag genomen door de medische behandeling of ben je enorm moe, verdrietig en bang. Maar het kan ook zijn dat er vragen bij je opkomen over alles wat er op je af komt. Opeens komt de "dood" wel heel dichtbij. Er ontstaat vaak n


Zeker als je wens is thuis te blijven. Wanneer je in Nederland in een zorginstelling verblijft sta je er in jouw situatie niet alleen voor. Je kunt een beroep doen op een geestelijk verzorger. In de thuissituatie wordt deze beroepsgroep nog weinig ingeschakeld, hoewel dit wel mogelijk is. Dit kan al vanaf het moment dat je het slechte bericht hebt vernomen, maar het kan ook zijn dat je pas in een later stadium iemand “van buiten” wil om je te ondersteunen.


Het gaat dan om vragen zoals:

Ik moet zoveel loslaten, hoe doe ik dat?

Ik heb nog weinig tijd, hoe ga ik daar mee om?

Ik ben zo bang, wat kan ik daarmee?

Een van mijn kinderen heeft er zo’n moeite mee, heb je tips?

Maar ook vragen op mentaal gebied: Waarom overkomt mij dit? Wat kan ik met mijn angsten, machteloosheid.


En misschien wil je op een gegeven moment al zaken rondom het definitieve afscheid voorbereiden. Wat is er nodig om deze aarde definitief in vrede te mogen verlaten?

Soms dienen er nog dingen uitgesproken en vooraf geregeld geworden zodat je rustig kunt en mag heen gaan.


Op het ziekbed en sterfbed komen veel zielen tot inzicht.

Vergeving en in volle Overgave te mogen heengaan is een grote wens van velen.

Naar eer en geweten zal ik proberen je te dienen in dit proces van "loslaten" wat jou niet langer dient in de overgang naar het nieuwe "Bewust Zijn" zonder lichaam.

Jouw spirit reist verder en wil rust ervaren. Het is nooit te laat. Ook niet voor de nabestaande welke ik ook in dit proces zal begeleiden. 

Stervensbegeleiding: ik ben bij je!

Emotionele Ondersteuning in sterf proces.

Met mijn liefdevolle en helende handen zal ik je aanraken en vasthouden. Ik help jou of jouw dierbare dit aardse leven in alle vrede los te laten. Mijn lichaam geeft je de liefde en kracht om nog uit te spreken wat je op jouw hart hebt. Het is nooit te laat. 


Mijn doel is ten alle tijden de stervebde te dienen om vredevol te kunnen en mogen heen gaan. Wat heir ook voor nodig is zal ik proberen te bewerkstelligen wat in mijn vermogen ligt. ik geef de vrede, liefde en rust mee die nodig is om jouw ziel de kracht te geven om jouw zwaar vermoeide, onrustige, zieke en pijnlijke lichaam te verlaten.


Op weg naar het licht en vrijheid. Mijn energie heelt jouw "doods" angst. Mijn handen en helende energue helpen jouw lichaam en geest tot overgave en loslaten. ik help je de stap naar een hoger bewustzijn te maken . Opaarde leren we lichaan en geest te verbiden. Maar in het stervensproces is het noodzakelijk om geest en ziel los te maken van het "zieke en stervende" lichaam. Dit kan een groot innerlijk gevecht zijn voor de patiént. De juiste hulp is gewenst om een rustig heen gaan in meer vrede te bewerkstelligen. Dit is oor de achterblijvers en dus nabestaan ook een proces van afschied. Vaak op het sterf bed kunnen dingen nog liefdevol worden uigesproken in de Overgave. Dit is voor iedereen helend. 

Rouwverwerking: Ik ben bij je.

Ik luister naar je. 

Heb jij een dierbaar iemand verloren en weet je niet goed hoe jij hier het beste mee om kunt gaan? 


Heb je hulp nodig en troost? Weet je niet hoe jij deze diepe wond kunt helen?

Wil je advies hoe je nu het beste afscheid kunt nemen en de ander kunt loslaten. Heb je nog zovele vragen maar weet je niet wat jij daar mee aan moet. Ik ondersteun je en help je in deze moeilijke tijden. Ik ben jouw rots en vertrouwenspersoon. Hoe ga je nu als mens of kind om met het verlies van een dierbaar persoon in het gezin, familie, op het werk, op school. Ook als de persoon je niet dierbaar was kun je veel last hebben van het `eeuwige `afscheid. Je kunt blijven zitten met een hoop frustratie, wrok, pijn, haat, angsten die jij maar geen plekje kunt geven. Dit kan je flink in de weg zitten en dus blokkeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik weet raad en help je met liefde. Vraag meer informatie of bel.

Vraag om meer 

informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Hartelijk dank voor het contact opnemen met Praktijk Face the Truth Amstelveen/ Sonja de Heer. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht.
0